Hallo hviiiin!

halloween_yngste2
Det er tid for hyl og befriende hviiin! Den årlige halloween-feiringa står for døren. Herøy ungdomsklubb markerer dette med to kvelder, først for 13- til 20-åringene fredag 31. oktober. Deretter 4. november for juniorene.
Herøy ungdomsklubb følger sin (korte) tradisjon med å bruke nedlagte skoler til halloween-feiringa.

Denne gangen er det skolen på Øksningan som blir vertskap for herøyungdommer og barn med lyst til å skremme og bli skremt.

Fredag 31. oktober Miljøarbeider Kristine Kleven forteller:

- Det blir satt opp buss fra klubbhuset på Nord-Herøy klokken 19 som går til Øksningan. Denne er for øvrig gratis.

Rundt klokken 20.30 returnerer bussen tilbake til klubbhuset vårt, forteller Kleven til Herøyfjerdingen. Her skal klubbkvelden fortsette.

Inngangsprisen er 25 kroner for medlemmer av ungdomsklubben og 50 kroner for ikke-medlemmer.

Fjorårets skrekk-kveld i tidligere Nord-Herøy skole samlet mange med skrekkblandet fryd.

- I år blir det nye idéer ettersom skolen på Øksningan ser helt annerledes ut enn Nord-Herøy skole. Men jeg lover at de som kommer vil få seg en støkk i livet, sier Kristine Kleven.

Tirsdag 4. november Den påfølgende tirsdagen er det juniorene sin tur å hyle og hviiine. Også denne gangen er arangementet lagt til den nedlagte skole på Øksningan.

Dette arrangementet starter klokken 18.

- Tirsdag 4. november er det halloween for 5.- til 7. klassingene. Ungene må bli kjørt til Øksningan av foreldre eller andre, men sjåførene kan bli med inn på skolen og vente her til arrangementet er over en time senere.

Men vi fortsetter med junirklubb på klubbhuset på Nord-Herøy fra klokken 19 til 21. Innangsrisen for juniorene blir 20 kroner, fortsetter Kleven.

På klubbhuset blir det blant annet skrekk-film og spåkone.

Ikke rør skuespillerne Hun oppfordrer de som kommer til halloween-feiring - begge dager - om ikke å røre skuespillerne som deltar på skrekk-kvelden.

- Klok av skade fra i fjor, ber vi om at ingen rører skuespillerne. Da vil heller ikke skuespillerne røre de besøkende, avslutter miljøarbeider Kristine Kleven.

Denne gangen har Kleven leid inn ni ungdommer fra Herøy som har sin arbeiddag for Operasjon Dagsverk ved ungdomsklubben.

Disse skal hjelpe til med forberedelsene til de to arrangementene.

Dette er ungdommer både fra ungdomstrinnet og fra den videregående skolen.
halloween_yngste2
Fra fjorårets halloween i nedlagte Nord-Herøy skole.

Annonser