Hallen ingen varmestue

side_9_hallen_ingen_varmestue
Leder i Herøy Idrettslag Kirsti Iversen oppfordrer barn og ungdom til ikke å benytte Herøyhallen som et sted å være og en varmestue. Hallen begynner å merke ødeleggelser på grunn av dette. Hun ber foreldrene hjelpe til med at unger som ikke har trening oppholder seg andre steder.
- Det er for mye unger og ungdommer som oppholder seg i hallen og på tribuneplassen. Herøyhallen blir brukt som varmestue og oppholdssted.

Selvsagt er vi glade for at de unge trekkes til hallen, men nå går det ut over interiøret. Takplatene i gangen er skadet som følge av blant annet ballspill og det spilles fotball på tribunen.

Folk som bor i Askmyra (Sumpen) legger også merke til at det kastes stein og sparkes ball mot veggene på utsiden av hallen, sier leder i Herøy Idrettslag Kirsti Iversen til Herøyfjerdingen.

Nå oppfordrer hun både barn og vokse om å hjelpe til med å bevare Herøyhallen som den fantastiske innendørshallen den er.

- Det er viktig at vi i fellesskap tar vare på den. Og jeg ønsker at foreldrene kan hjelpe til med at ungene ikke oppholder seg i hallen uten at de har trening, avslutter Kirsti Iversen.
side_9_hallen_ingen_varmestue
- Unger som ikke har trening bør heller ikke oppholde seg i Herøyhallen, sier leder i Herøy IL Kirsti Iversen.

Annonser