Det var mange som møtte på messa, både fra Brasøy, Husvær og ikke minst fra ”fastlands-herøy”.  

Jubileum Ann Grethe Edvardsen ønsket velkommen til den 25. julemessa på Brasøy, og det var et lite jubileum arrangørene selv holdt på å glemme.

Men Herøyfjerdingen blir bedt om å takke alle som møtte og spesielt er arrangørene ”Snurpehullet” glade for at Herøy Musikkorps kunne komme også i år.

Gave til menigheten ”Snurpehullet” kunne også overrekke en gave til Herøy menighet, nemlig Betty Luckens flanellograf som ble kjøpt inn og brukt på søndagsskolen i Brasøy.

Inger Nilsen overrakte denne til prest Kåre Stenseng og ”Snurpehullet” håper menigheten i Herøy får like stor glede av den som Brasøy krets har hatt.

The Øyerts Det planlegges nemlig oppstart av søndagsskole i Herøy utpå ny-året og da kan denne flanellografen bli et fint redskap.

På julemessa i Brasøy underholdt også gruppa "The Øyerts" fin musikk fra scenen.

18.000 kroner Ellers var det mat, kaffe og brus i store mengder som gjorde at folk kunne begi seg både mette og fornøyde heim etter julemssa.

Salg av håndarbeid, i tillegg til loddsalg, innbrakte om lag 18.000 kroner og dette er penger som skal bidra til å finansiere to varmepumper som nylig ble montert på ungdomshuset.

Bilder: Kristine Nilsen