Søndag var det første søndag i advent og tradisjonen tro ble julegrana tent på torget. Fint vær førte til at mange møtte opp til torget for juletregang og sang av julesanger til tonene fra Herøy Musikkorps. Korpset startet forøvrig tradisjonen tro med å holde en liten minikonsert på Herøy omsorgssenter i forkant av julegrantenninga.

En av ildsjelene i støtteforeninga Heidi Nilsen sier at hun er godt fornøyd med årets messe.

- Resultatet ble omtrent det samme som i fjor og vi fikk inn brutto 65000 kroner på de rundt to timene messa varte. Det har jo etterhvert blitt mange julemesser i Herøy og derfor er vi jo hvert år redd for at salget kan bli dårligere. Det er jo strevsomt mens det står på, men artig når det er over og resultatet blir så bra hvert år, sier Nilsen.

Heidi ønsker også nye medlemmer i støtteforeninga hjertelig velkommen slik at det blir flere som kan bidra med produkter til messa.

De driftige damene i Støtteforeninga for idrettslaget tildeler hvert år kjærkomne midler til de mange aktivitetene i idrettslaget og i 2014 ble det overført 55 00 kroner som hovedlaget fordeler til undergruppene i laget.

Mange premier
Loddsalget under årets messe brakte alene inn 19 000 kroner og Heidi forteller at det ble trykket ut hele 51 gevinster. Hun benytter også anledningen til å takke alle bedriftene som har sponset dem med premier.

- Alle bedriftene i Herøy er veldig flinke til å støtte oss og jeg vil også takke alle foreldre og andre for all støtte i forbindelse med årets julemesse, avslutter Heidi Nilsen.

Hvem som vant på lotteriet blir kunngjort i Herøyfjerdingen i morgen.