Leder Kari Haraldsen er godt fornøyd med oppmøtet. Hun forteller at de stekte flatbrød for å få den gode duften i rommet.

- Vi hadde smaksprøver og ungene fikk også prøvd seg litt. Ellers solgte vi vafler med hjemmelaget syltetøy. Vi hadde ellers litt aktiviteter for ungene, forteller Haraldsen.

Det er 14 betalende medlemmer i husflidslaget og vi møtes hver 14. dag på MC-huset på Nord-Herøy. Vi tar ellers gjerne imot flere medlemmer. Det er bare damer som er medlemmer hos oss, men det er mange husflidslag som også har med menn, og da blant annet i Leirfjord. Vi har hatt en del utstillinger med forskjellig på møtene nå i vår som vi har hatt lyst til å vise til hverandre, og nå fant vi ut at noe av dette kunne vi vise til flere. Derfor har vi en del utstilt i dag, sier Haraldsen.

Kari forteller at Gerd Sjåvik har med seg en del hjemmelagede forklær og at hun selv har med seg en del broderte sengetøy, der noe er laget av hennes mor og noen er arvet. Haraldsen forteller at de har planer om å ha noen sykvelder for medlemmer i tida framover og at de planlegger å få til et sykurs etter jul.