Herøy folkebiblioteket inviterte lørdag til eventyrstund og biblioteksjef Helene Huseby sier til Herøyfjerdingen at hun er storfornøyd med både besøket og de som bidro.

- Ingrid Stenseng trollbandt ungene med sitt egenproduserte dukketeater, hvor det denne gang var "Reveenka" som ble satt opp, sier Helene.

- I tillegg til dukketeater leste også Elin Bårdgård Johansen leste en fabel om bjørnen og reven til ungene. Etterpå var det fruktspising, tegning og frilek. Både foreldre og barn var strålende fornøyd etter en fin stund på biblioteket og over 50 bøker ble lånt ut, sier Helene Huseby.

Egen dukketeaterforestilling
Ingrid Stenseng er med i kultur- og teaterverkstedet FYRET i Sandnessjøen. Teatergruppa er kjent for å stå bak mange flotte forestillinger og Helene hadde hørt at Ingrid var kreativ og flink. Hun tenkte i utgangspunktet at hun skulle være med å lese eventyr for ungene.

- Ingrid tok på egenhånd initiativ til å lage dukketeater med egne dukker og imponerte alle med en flott dramatisering av "Reveenka". Hun har også sagt seg villig til å være med flere ganger og det er vi veldig takknemlige for, avslutter biblioteksjef Helene Huseby.