Helga 24.-26. november deltok Linnea Prestø, Dorthe Lorvik og Signe Lenning på U 17 ranking i Moss. Turneringa hadde egen X- klasse der de åtte beste jentene og guttene konkurrerte i single og mixdouble. I damedouble var det ikke X- klasse. Dette gjorde at jentene hadde store sjanser til å spille seg videre fra puljene og det klarte de. Både Signe, Dorthe og Linnea vant sine puljer i single og var dermed videre. Dorthe tapte dessverre sin åttendels finale, mens Linnea og Signe gikk rett til kvartfinaler. Der måtte Linnea gi tapt mot Ragnhild fra Ålesund i en tett kamp. Signe vant sin kvartfinale mot Nancy Hang fra Haugerud og etter å ha slått Victoria Heiberg som også kommer fra Haugerud, var hun klar for finale mot Ragnhild. Også denne vant hun og dermed ble det seier i U17A i single for Signe.

I mixdouble spilte Dorthe og makker Måns fra Moss meget godt og kom helt til finalen. Her ble det dessverre tap mot William og Shuwen fra Trondheim, men en fin andreplass. I damedouble spilte Dorthe seg helt til kvartfinalen sammen med partner Maria fra Bergen. Signe spilte med Varshini fra Skrim og de klarte å slå ut flere par som har mye høyere ranking og kom seg helt til finalen. Her møtte de første seedede Vilma og Linnea og det ble tap to null, men en flott andreplass.

Ei flott helg og godt gjennomført turnering med mange gode resultater av jentene. Vi ser at de stadig tar nye steg og det er mange fra andre klubber som merker seg den fine utviklingen de har hatt.

Flere av de andre utøverne i klubben tok turen til Namsos og Rockesmashen 2023. Vi hadde 16 påmeldte spillere fra klassen U11 til senior A. Det var mange artige og gode kamper, både i singelspill, double og mix. På turnering er det ofte at våre spillere har makker i double og eller mix fra andre klubber. Dette fungerer stort sett greit og det knyttes vennskap på tvers av klubb og geografisk tilhørighet.

Vi ser stor fremgang hos flere av spillerne og er optimistisk med tanke på fremtiden i klubben. Vi trener godt og har igjen ei turnering før jul, før vi fortsetter på nyåret med blant annet KM som arrangeres av Nesna Badminton.

Tekst og bilder: Trener og reiseleder Elin Karina Hanssen