Herøy badmintonklubb stilte med 23 spillere, fordelt i ulike klasser.

Unge talent
I finalen i herresingel 11 fikk vi et rent Herøyoppgjør mellom Børge Håland og Sigve Moe Bjertnes, og de samme guttene vant double sammen, i denne klassen.

Live Hov Grønbech gjorde seg som vanlig bemerket 1.plass i både singel og double (med Frida Prestø) i U13A klassen. I mix double ble det delt 3.plass mellom Live og makker Elias Lenning og Andreas Johansen, Frida Prestø.

Elias Lenning og Andreas Johansen tok gull i double i klassen U13A etter en utrolig spennende og jevnspilt finale.  Etter å ha tapt første sett 11-21, hentet de seg mesterlig inn og vant andre sett 21-17, før de avgjorde tredje settet 24-22.

Lang reise
Å reise til Trøndelag for å delta på turnering betyr lang reise, som oftest i bil. Lange dager i hallen med full fart på badmintonbanen. Men dette er nødvendig for å få kamptrening og utvikling hos utøverne. Heldigvis er ungdommene ivrig og positiv, så allerede på hjemturen søndag kveld var det neste turnering som var tema, og hvordan de gleder seg.

Neste turnering er for øvrig Namdal Open, som arrangeres på Grong 28. februar - 2. mars.

Tekst: Elin Hanssen