Stevnet som er blant landets største innendørs friidrettsstevnner, samlet i år 308 deltagere og hadde til sammen 886 starter.

Utøverne fra Herøy deltok i øvelsene kule, lengde, 60m, 400m, 600m og 800-meter. Det ble satt mange personlige rekorder og høstet flere medaljer.

Sara Stokbakken (11) støtet 6,12 i kule og tok med dette en 2. plass.

Mali Opland Nyalwal (12) tok gull på 600m og slo sin gamle rekord med over 5 sekunder da hun løp inn på tiden 2,02.

Ingrid Kilvær Nilssen (17) har hatt ei flott utvikling det siste året og har oppnådd mange gode resultater. På stevnet i Steinkjer deltok hun lørdag på 400m og søndag på 800-meter, og det ble to godt gjennomførte løp.

På 400m ble tiden 1,04,06, og på 800 m ble tiden 2,24,80, mindre enn 1 sekund bak hennes personlige rekord. Ingrid fikk 2.-plass på begge distansene.

I rekruttklassen 8-10 år deltok 5 glade gutter. Nikolai Olsen Roan, Johan Kilvær Nilssen, Thomas Opland Nyalwal, Magnus Kilvær Nilssen og Magnus Stokbakken (samme rekkefølge som på bildet «glade rekrutter»).

Alle utøvere i denne klassen fikk deltakermedaljer og opplevde mye idrettsglede.

Både trenere, utøvere og foreldre er svært fornøyd med den gode innsatsen og et godt arrangert stevne.

Tekst og bilder: Frode Nilssen