Gode prestasjoner i nasjonal badmintonturnering

Marius Sandvær_Bygdøy 2020_red

Marius Sandvær fra Herøy fikk sist helg tredjeplass i både singel og double under ei nasjonal rankingturnering for badminton i Oslo.

Sist helg deltok Marius Sandvær, Signe Lenning, Nora Jørgensen, Dorthe Lorvik og Live Hov Grønbech fra badmintongruppa i Herøy IL på nasjonal rankingturnering på Bygdøy i Oslo.

- De fire førstnevnte deltok i klassen under 13 år, mens Live som er toppidrettselev ved Wang stilte i klassen senior elite. Norges beste spillere konkurrerer på denne turneringen og det er derfor knalltøff motstand. Det er omlag 40 spillere i både jente-  og gutteklassene i U13. Det konkurreres i både single, double og mix.

- Jentene presterte godt, og med litt flaks kunne en eller flere av dem kommet seg til en kvartfinale. Marius Sandvær hentet hjem tredjeplass i både single og double med makker Herman Kolstø fra Karmøy. I single måtte han se seg slått i semifinalen av den beste u13 spilleren i Norge for tiden.

- Det jobbes fortsatt godt i badmintongruppa i Herøy IL og aktivitetsnivået er godt. Vi er veldig glad for at vi har solide samarbeidspartnere i foreldregruppa (dugnadsgjengen), og at det lokale næringslivet velvillig støtter med alt fra gevinster ved loddsalg, banesponsing og mer generell sponsing. Det koster å drive med såpass høy aktivitet både regionalt og nasjonalt som vi gjør og vi ønsker spesielt å fremheve Helgeland Sparebank, Helgeland Kraft og Seløy Sjøfarm for den støtten vi får.

- Neste turnering er KM på hjemmebane til helga, før seks av våre spillere setter kursen mot UBM i Kristiansand i slutten av januar, opplyser Kent Roger Sandvær til Herøyfjerdingen.

Marius Sandvær_Bygdøy 2020
Marius Sandvær fikk med seg to tredjeplasser fra rankingturnering i Oslo sist helg.

Annonser