Visma Cup er en stor turnering med hele 135 deltakere.  Mesteparten kommer fra Trøndelag, Møre og Romsdal og Sverige, men også noen fra Østlandet og til og med et par stykker fra Ungarn. Bordtennisgruppa i Herøy deltok med åtte spillere og det var Lise Grande, Helene Grande, Marianne Grande, Ole-Johnny Grande, Bond Tangonsak, Patrick Gullesen, Jonas Gullesen og Anders Brunsvik. De fleste spillerne var i aldersgruppen 9-15 år, så det var god matching for de yngste spillerne. Alle klassene startet med puljespill, så det ble mange kamper på alle.

Mange gode plasseringer
Lørdag startet med G11 (Gutter 11 år), hvor Patrick gjorde det bra med 3. plass, etter å ha tapt semifinalen 3-2 mot den som vant klassen. Jonas var litt uheldig med puljetrekningen og røk ut med 3. plass i sin pulje etter å ha vunnet en av kampene. I damer Åpen klasse ble det 2. plass til Lise med tap i finalen, mens Helene og Marianne ikke kom seg videre til semifinalen.

På ettermiddagen deltok Patrick i G13 og Jonas i G9, der begge røk ut med 3. plass i puljene. Jonas kunne med litt flyt tatt seg videre til semifinale, da han vant to kamper, men han tapte to jevne kamper hvor han hadde vunnet første sett i begge.

Søndag formiddag var det double-spill for alle. Patrick og Jonas deltok i gutteklassen, med motstandere opp til 15 år. Det var derfor ikke noen reelle forhåpninger om topplassering. De tapte første kamp i puljen ganske klart mot et svensk par fra Östersund som senere havnet på 3. plass i klassen. I andre puljekamp hentet de fram storspillet. De slo da et annet svensk par 3-0 i sett og havnet på 2. plass i puljen, men bare det beste laget gikk videre til sluttspill.

Trillingene Lise, Helene og Marianne stilte i damer B der Lise greide en 2. plass mens Marianne og Helene ikke greide å komme seg videre. I doubleklassen for damer var det kun to double par, så Lise og Marianne ble slått ut av to jenter fra Volda/Ørsta. I damer Eldre junior ble det mye bedre spill fra herøyspillerne og mange jevne kamper. Lise vant denne klassen mot en jevn finalekamp mot ei fra Stjørdal der de spilte fem sett og Lise vant 3-2 i sett. Marianne og Helene spilte også godt og jevnt men det ble dessverre ikke noe medalje i Damer Eldre Junior.

Ole-Johnny spilte veldig godt på turneringen men var veldig uheldig med sine motstandere i sin klasse, og ble slått ut av gruppen. Bond spilte også veldig bra, og gikk videre til Herre D men tapte kampen. Anders Brunsvik fikk 2. plass i Herre D.

Etterpå deltok de i G12, en klasse med hele 39 deltakere, hvorav flere som har deltatt på landslagssamlinger. Patrick kom på en sterk 9. plass, etter blant annet å ha slått ut begge lørdagens finalister i Gutter 11 med 3-1 i sett. Klassen ble forøvrig vunnet av Mikael Ingebrigtsen fra Rana.

Til slutt deltok de i G10, hvor Jonas igjen havnet på 3. plass i en femmannspulje, og gikk dermed ikke videre til sluttspill. Patrick vant derimot sin pulje forholdsvis enkelt, og spilte seg helt fram til finalen hvor han endelig fikk en etterlengtet og velfortjent 1. premie.