Det var 13 spillere som representerte Herøy i den tradisjonsrike juleturneringa og trener og utøver Elin Karina Hanssen rapporter om mye godt spill av utøverne fra Herøy som resulterte i mange fine plasseringer og premier.

- Blant de yngste utøverne tok Børge Håland seieren i klasse HSU 13A og fikk andreplass i HDU 15A sammen med makker Elias Lenning.

- Marcus Hanssen fikk førsteplass i HSU17A, og andreplass i MDU 17A med makker fra Klæbu. Sophie Larsen fikk førsteplass i DSU17A, og kapret 2. plass i DDB sammen med makker Louise Prestø. Ingvild Håland tok seieren i DSB, etter å ha slått klubbvenninne Anne Berit Iversen i finalen. Louise Prestø fikk delt 3.plass.

- Vemund Wennemo fikk også seier i HDB sammen med makker fra Leksvik, etter å ha slått klubbkameratene Marcus Heggheim og Torleiv Hov Grønbech i finalen. Marcus Heggheim fikk også 1. plass i HSC og i DDA fikk Marit Isaksen og Barbro Johnsen 3. plass, skriver Elin til Herøyfjerdingen.

Trykk her for fullstendig resultatliste på Badmintonportalen 

Gledelig gjensyn og flere turneringer i vente
-
Som mange vil registrere, så har vi hatt et comeback og et gledelig gjensyn med Marit Isaksen på turneringa i Trondheim. Vi i Herøy badmintonklubb er glade for høy aktivitet i klubben, flere nye medlemmer og gjensyn med gamle medlemmer. Vi skal neste helg, 11. -12. desember, delta i lagserie i 2. divisjon på Grong sammen med blant andre Nesna Badmintonklubb. Så blir det etterlengtet juleferie for de fleste - før det på nyåret braker løs med rankingturnering for U17-spillere i Leksvik, avslutter Elin Karina Hanssen.

Alle bildene er tatt av Jenny Aalberg fra Leksvik Badmintonklubb.