Rektor ved skolen, Lars Olav Mogård-Larsen ønsket alle velkommen og fortalte de nye elevene og foreldrene litt om skolen og hva som skal skje fremover. Han presenterte Astrid Reinertsen og Gunn Lise Bjertnes Hansen som skal være lærerne til den nye 1. klassen.

Skattejakt
Da rektoren og SFO- leder Torill Hanssen skulle informere foreldrene litt mer om skolen gikk Gunn Lise og Astrid ut sammen med elevene for å gå på skattejakt inne på skolen. Skattejakten var innom alle rommene på skolen, slik at de fikk omvisning samtidig som de lekte. Alle de nye elevene var veldig spente og nysgjerrige på hva skatten var, som viste seg å være masse frukt.

Klare til å begynne med en gang
Da Herøyfjerdingen snakket med høstens 1.klassinger var det nok flere som var klare for å begynne med en gang. - Er det lenge til sommeren? Det er da vi skal begynne på skolen og vi gleder oss kjempe mye, sa Kaja og Mathea.

Gave fra skolen
Det var stor stas for alle de kommende 1. klassingene da de fikk en stor konvolutt med Elias-bok, skrivebok, blyant og viskelær som en liten start på det som venter dem til høsten.

Bli-kjent dag 
- I midten av mai skal den nye 1. klassen få komme på besøk igjen, og da skal alle de andre elevene som går her på skolen også være her. Da får de skolesekk og de skal få faddere som skal være litt ekstra sammen med de nye elevene fra høsten av, avsluttet rektoren, Lars Olav.