Dyktige lokale aktører
Vi vil ikke røpe hvilke sanger dere får høre i årets juleradio, men her får dere vite hvem som er med.

Årets deltakere er Kristian Karlsen, Odin Hestmark Dalen, Sofie Nilsen, Vilde Paulsen, Geir Berglund, Dilana Holstad, Ida Olsen-Dahlen, Emma Olsen, Mia Skipnes, Ingrid Stenseng og Geir Wold.

På kulturskoleradioen finner du også sangtekstene, slik at du kan kan være med å synge og komme i førjulsstemning.

Artig å bli spurt
Geir Wold forteller til Herøyfjerdingen at dette er første gangen han har vært med på en innspilling.

- Jeg synes det er artig og spesielt å bli spurt og jeg er meget godt fornøyd med resultatet, sier Geir Wold.

På søndag kan dere høre at både Geir Wold og de andre deltakerne kan være stolte av sitt bidrag og det er ingen tvil om at vi har mange talenter i Herøy.

Juleminner
Nye juleminner i år kommer fra Ellen Johnsen, Valborg Aalstad, Jim Dahl, Harald Jakobsen og Irene Lorentzen.

Fra tidligere sesonger finner dere også juleminner fra Dagrunn Grønbech, Gerd G. Sjåvik, Anne-Lise Angel Gjengaar, Åse Hanssen, Ann Åkerøy, Oddrunn Skogsholmen Dalheim, Kirsti Karlsen, Torlaug Johansen (fortalt av Marit D. Jørgensen), Jon Ove Ottesen, Frank Larsen, Harald Thoresen og Rolv Åkerøy.

Stemningsskapende
Her er noen ord fra Reidar Moursunds introduksjon til årets "juleradio":

Min idè og tanke med Juleradioen, er å finne julesanger som ikke er blant de mest brukte, og så arrangere og spille inn vår egen versjon av dem. Jeg prøver å plukke sanger som jeg tror passer for stemmen til den jeg spør. Så arrangerer jeg sangen, og spiller den inn i den tonearten som er best for sangeren.

Etter at jeg startet i Kulturskolen, har vi bygget opp et opptaksstudio her. Sangopptakene til disse juleinnspillingene gjøres i Kulturskolen, mens det øvrige innspillings- og miksearbeidet gjør jeg heime. Tanken med Juleradioen er bl.a. å gi også voksne herøyfjerdinger litt tilgang til studioet, og det gjøres så langt jeg har kapasitet.

Tredje året
Dette er tredje sesongen med kulturskolens "juleradio" og alle innspillinger blir gjort tilgjengelig søndag 1. desember.

Eget menypunkt
Juleradioen finner dere under menypunktet "Kultur" øverst på siden fra søndag 1. desember.

Husk å gå inn på www.heroyfjerdingen.no søndag 1. desember og lytt til årets juleradio fra kulturskolen. Her er det virkelig mye å glede seg til.

Ved å gå inn på www.soundcloud.com kan du søke etter Kulturskolen i Herøy og høre sangene. Dere kan også høre sangene ved å laste ned en egen app til mobiltelefonen.