Forestillingens hovedide er en utstøtt katt som ikke får være med i noen kattegrupper. I løpet av forestillingens første del presenterer alle kattegruppene seg; Bakgårdskattene, Sjørøverkattene, Sirkuskattene og Slottskattene. Mellom de ulike gruppene oppstår det selvfølgelig rivalisering. I blant kommer ”hovedkatta” til syne – trist og lei seg, og med det enkle budskap; ”Vil noen være venner med meg?”. Det imidlertid ingen vet er at ”hovedkatta” egentlig er en kjent tryllekatt fra tidligere tider. Kattungene blir kjent med tryllekatten Mr. Mistoffelees – de blir kjent med hverandre, og de legger en plan for at resten av kattegruppa skal bli kjent.

Forestillingene
Forestillingen onsdag kveld vil fortrinnsvis være for familien til 1. og 4. klasse, mens forestillingen torsdag fortrinnsvis vil være for familien til 2. og 3. klasse. Forestillingene begynner kl. 18.00 Elevene i 1. - 4. klasse har anledning til å be med seg dem de vil, enten det er familie, naboer eller gode venner. Alle er hjertelig velkommen.

Inngang
Det koster 20,- kroner å komme inn,  uansett alder, og pengene skal gis til Brobyggerstiftelsen som drives av Roger Bastesen og Nelson P. Ciano Jr.

Godt formål
De pengene elevene tjener på forestillingen skal de gi til et godt formål, som i år blir til BroByggerStiftelsen. Roger Bastesen var på skolen og fortalte elevene om det arbeidet de driver på Filippinene.

BroBygger Stiftelsen
Brobyggerstiftelsen har som formål å støtte, og/eller drive prosjekter på Filippinene for å hjelpe mennesker ut av fattigdom. De driver blant annet et barnehjem i Manila med plass til 68 barn. Stiftelsen vil prøve å engasjere filippinere bosatt i Norge, samt nordmenn bosatt på Filippinene til å delta i dette arbeidet. Stiftelsen vil arbeide for å opprette lokalavdelinger rundt om i landet, slik at så mange som mulig kan delta i dette viktige arbeidet. Les mer HER om BroBygger Stiftelsen. 

Kronerulling - Personalet ved Herøy skole og Herøy barnehage vil gjennomføre en kronerulling denne uka til inntekt for BroByggerStiftelsen og gi 100 kr pr ansatt. Vi oppfordrer andre arbeidsplasser til å gjøre det samme, sier lærer ved Herøy skole, Henny Jørgensen til Herøyfjerdingen.