Maylen og Neringa går begge i 9. klasse på Herøy skole og har bare gått i kulturskolen i rundt halvannet år. Til tross for dette har de nylig gjort en innspilling av sangen «Boulevard Of Broken Dreams» av gruppa Green Day.

Lag på lag
Maylen og Neringa forteller at det var interessant å gjøre innspillingen i kulturskolens eget studio til tross for at det naturligvis blir litt venting når det skal gjøres opptak.

- Neringa begynte med å spille trommene og så la Reidar på en gitar som siden ble fjernet og erstattet med jentenes gitarspill. Med gitaren på plass kunne vi legge på sangen og til slutt ble også bassen lagt på, sier de unge musikerne.

Neringa spilte slagverk alene, men ellers bidro begge jentene både med sang, gitar og bass på låten.

Neringa som opprinnelig kommer fra Litauen forteller at hun tidligere har spilt en del piano, men at hun ikke har spilt trommer eller gitar før hun begynte i kulturskolen. Begge jentene har alltid vært glad i å synge og Maylen har også spilt en del gitar før hun begynte i kulturskolen.

- Vi har kun opptrådt på en utekonsert og vært med på en innspilling tidligere, men dette er første gang vi gjør alt selv, sier Maylen og Neringa.

- Vi er litt usikre på om vi vil fortsette med musikk når vi går ut av 10. klasse, men vi har vurdert å søke oss til videregående skoler med musikklinje, avslutter Neringa og Maylen.

Her kan dere høre innspillingen som de har gjort av sangen «Boulevard Of Broken Dreams» av gruppa Green Day. Miksingen er som vanlig gjort av kulturskolerektor Reidar Moursund.