Gaute og Cathrine viser fram Herøy som ferieperle

GGG på Herøy

Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen reiser for tiden rundt med bobil i Norge og gjør opptak til sin serie Ferieperler. I dag skal de vise fram Herøy.

Gaute og Cathrine reiser rundt med bobil i Norge for å vise fram norske ferieperler på nettsiden ferieperler.com. Episoden fra Herøy skal ha premiere lørdag 27. juni kl. 19.00.

- Dette er en sommer der mange skal feriere i Norge i år. For å unngå at alle drar til bare de plassene som er veldig kjent så hadde vi lyst til å lage et prosjekt som vil vise fram de andre ferieperlene i Norge. Programmet er rettet mot familier spesielt, men det blir også litt action for ungdommen og noe for eldre. Vi ønsker å få en fin miks med aktiviteter som er litt fartsfylte til mer kulturelle og historiske, forteller Gaute til Herøyfjerdingen.

Sist onsdag møtte ordfører Elbjørg Larsen Gaute og Cathrine på fergekaia med flagg og ønsket dem velkommen til Herøy. Dette ble satt pris på og var noe de ikke hadde opplevd tidligere. Med på turen var også Olav Benjaminsen fra Helgeland Event som hadde gjort en god jobb med å legge til rette for innslagene.

Under besøket i Herøy besøkte de Herøy Caravan på Tenna, der de også overnattet. De var også ute og padlet kajakk, syklet og kjørte RIB med Seløy Kystferie. Gaute og Cathrine besøkte selvsagt også Tommys blomsterunivers på Etcetera og fikk seg et godt måltid på Augustbrygga.

Herøyfjerdingen vil selvsagt legge ut link til programmet så snart det er lagt ut.

 

GGG på Herøy_vott
Gaute fikk Herøy-votten i gave fra ordfører Elbjørg Larsen.
GGG på Herøy
Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen har laget program fra Herøy i sine serie Ferieperler. Her ser vi dem sammen med ordfører Elbjørg Larsen og rådmann Geir Berglund.

Annonser