Marit Jørgensen har siden 2008 delt seg på to halve stillinger: - 50 prosent som psykisk helsearbeider for barn og ungdom - 50 prosent som barnevernsarbeider

På heltid  Under en liten høytidelighet på helsestasjonen i dag overrakte kommunelege 1, Inge Skauen, en gavesjekk til Jørgensen som nå skal over til barnevernet på heltid.

Og da med Leirfjord kommunehus som utgangspunkt, ettersom det er Leirfjord som er vertskommune for det interkommunale samarbeidet innen barnevern.

God dialog - Din lærerutdanning har nok vært god å ha med seg i den jobben du har gjort her.

For du har oppnådd gode resultater og har hatt en god dialog med de unge, sa kommunelege 1, Inge Skauen, i dag.

Og hun la til:

Fargeklatt Og så har du også vært en positiv fargeklatt her og spredt positivitet og glede, sa Skauen og overrakte Marit Jørgensen en gavesjekk som takk for godt samarbeid på helsestasjonen.

Dette skjedde på helsestasjonen i dag under en liten høytidelig med alle ansatte på stasjonen til stede.

Selv om det blir mye pendling til Leirfjord, håper Marit Jørgen det fortsatt skal være nemlig å jobbe med saksbehandling noen dager også fra Herøy.

Forebyggende arbeid Jeg gleder meg til å komme i gang med den nye jobbet og kunne konsentrere meg fullt om en ting. Men samtidig er det trist å slutte her.

Jeg vil savne jobben, ikke minst den forebyggende delen, kollegaene og ikke minst ungene jeg har jobbet med, sa Jørgensen.

Hun frykter at noen av ungene kan falle mellom to stoler, for hennes stilling blir ikke lyst ut.

Psykisk helsearbeid - Det blir Ola Loe og Tanja Johansen, begge psykisk helsearbeidere for voksne, som nå skal jobbe også med de unge.

Jeg håper det blir ressurser øremerket til de yngste etter hvert.

For det er det behov for, sa Jørgensen.