Går av etter 25 år i kommunen

marit1
I dag ble det markert at konsulent i Herøy kommune Marit Stenbakken takker av etter 25 års sammenhengende innsats for kommunen. - Jeg sier som idrettsfolkene: Det er viktig å gi seg mens man er på topp, sa Stenbakken spøkefullt.
Marit Stenbakken har vært en markant skikkelse i Herøy kommunes administrasjon gjennom en årrekke.
 
Startet på teknisk etat
Hun startet som fullmektig på teknisk etat 21. april 1983 og hadde dermed 25års-jubileum i vår.
 
Etter en periode på skolekontoret, ble hun formannskaps-sekretær juni 1987.
 
Gruppeleder for servicekontoret 
Ifjor ble hun gruppeleder for servicekontoret da kontoret ble opprettet. Hun har de senere årene hatt tittelen konsulent med ansvar for personal.
 
Marit Stenbakken hadde sin siste offisielle arbeidsdag i Herøy kommune tirsdag denne uka.
 
Siden 1. august har hun hatt såkalt AFP-ordning og bare jobbet deltid.
 
Store kunnskaper 
Da kommunalleder 1 Siv Nilssen (i rådmannens fravær) i dag takket Marit Stenbakken for sin innsats, trakk hun nettopp fram den påtroppende pensjonistens store kunnskaper.
 
- Vi har hatt stor nytte av dine kunnskaper, men du skal ikke erstattes. Dine oppgaver har blitt fordelt på flere andre.
 
Men jeg er spent, nå som du slutter helt, om det er noen oppgaver vi ikke har fått tatt hånd om, sa Siv Nilssen blant annet.
 
Ansvarlig for personal
Nilssen kom også inn på Stenbakkens hovedoppgave som ansvarlig for personal i kommunen.
 
- Dette er ingen enkel oppgave, en oppgave med mange utfordringer. Det er ikke alltid lett å skille sak og person, og oppgaven kan bli belastende.
 
Du har vært med i hele prosessen med nedbemanning og løst oppgaven godt. Tusen takk for lang og tro teneste, sa kommunalleder 1 Siv Nilssen og overrrakte både blomster og gullklokke for 25 års tjeneste i Herøy kommune.
 
Til applaus fra de andre kommunalt ansatte i kantina i dag. Her var det kaffe og kaker til ære for den påtroppende pensjonisten.
 
Som slett ikke legger opp til rolige dager.
 
- Jeg blir ikke arbeidsledig. Allerede nå har jeg det travelt, sa Marit Stenbakken da hun takket for gaver og oppmerksomhet.
 
- Jeg har hatt enestående kollegaer, og har hatt mest med Liv (Hansen) å gjøre. Vi har jobbet tett sammen i mange og år det blir rart å avslutte dette samarbeidet, sa Stenbakken blant annet.
 
Hun avsluttet med å ønske sine kollegaer lykke til videre i arbeidslivet.
 
- Jeg sier som idrettsfolkene:
Det er viktig å slutte mens man er på topp. Derfor går jeg, sa Marit Stenbakken og høstet applaus for ordene og innsatsen for Herøy kommune.
marit1
Marit Stenbakken (til venstre) fikk blomster og gullklokke for sin innsats i Herøy kommune av kommunalleder 1 Siv Nilssen.
mart2
- Jeg blir ikke arbeidsledig. Allerede nå har jeg det travelt, sa Marit Stenbakken da hun takket for gaver og oppmerksomhet.
marit3_kake
"Takk for innsatsen i Herøy kommune", sto det på kakene i kantina i dag.

Annonser