Fylkespolitikere til Herøy

sonja_steen
Fredag 29. februar kommer gruppelederne for de politiske partiene på fylkestinget til Herøy. Tidligere fylkesråd for samferdsel og næring Sonja Steen er blant politikerne.Det betyr en ny anledning for ordfører Arnt Frode Jensen til å bringe til torgs utfordringene på samferdselssiden.
- Ja, de enorme utfordringene vi har på samferdselssiden blir nok tema, sier Arnt Frode Jensen til Herøyfjerdingen.

Gruppelederne for partiene på fylkestinget ankommer Herøy som avslutning på en rundtur i Leirfjord, Alstahaug, Dønna og Herøy.

Starter i Leirfjord Torsdag står Leirfjord først for tur etter at politikerne ankommer fra Mosjøen.

På ettermiddagen er det Alstahaug som får besøk, hvor det først står en del bedriftsbesøk på programmet, før dagen avsluttes med at ordfører Stig Sørra orienterer på kvelden.

Fredag starter fylkespolitikerne dagen i Dønna hvor de blant annet skal besøke Dønna ASVO og ambulansestasjonen.

Deretter skal ordfører Ingunn Laumann orientere om kommunen sin.

Herøy til slutt Klokken 11.20 ankommer delegasjonen Marine Harvest i Herøy og får omvisning der, sammen med herøyordfører Arnt Frode Jensen.

Klokken 12.50 er det lunsj på Herøy Brygge, før ordfører Jensen og rådmann Skogsholm klokken 13.15 skal orientere om Herøy kommune.

Klokken 14.20 reiser fylkestingspolitikerne videre med ferje til Søvik og da står et besøk på Petter Dass-museet på agendaen.

Gruppelederne er følgende:

- Sonja Steen (Ap) - Dagfinn Olsen (Frp) - Oddleif Olafsen (H) - Anne Hege Leirvåg (Sp) - Marit Tennfjord (SV) - Arve Knutsen (Krf) - May Valle (V) - Einar Jetne (Rødt) - Ben Mikalsen (Kystpartiet)
sonja_steen
Sonja Steen, tidligere fylkesråd for samferdsel og næring, er blant de som kommer til Herøy fredag.

Annonser