"FC King Kennys" består av spillere fra Sandnessjøen og Herøy og skal blant annet møte topplaget "Svartisen futsal" med spillere fra Mo. King Kennys ledes av herøyfjerdingen Kenneth Karlsen som er kjent som tidigere trener for både FK Herøy/Dønna og SIL. Sist lagene møttes vant Svartisen hele 9-2 så det er ingen tvil om at de har en del å revansjere.

Andre lag som deltar er Mosjøen futsal,  Dalselv racing og Stål futsal.

Kampoppsettet ser slik ut:
10:00 King Kennys - Svartisen futsal
10:50 Mosjøen futsal - Stål futsal
11:40 King Kennys - Dalselv racing
12:30 Mosjøen futsal - Svartisen futsal
13:20 King Kennys - Stål futsal
14:10 Svartisen futsal - Dalselv racing
15:30 Dalselv racing - King Kennys

Ønsker å vise fram sporten
Det er Kenneth Karlsen som har vært pådriver for å få lagt turneringen til Herøyhallen. Dette er andre året det har vært gjennomført futsalturneringer på Helgeland, men det er første gangen denne fotballformen presesenteres i Herøyhallen. I fjor ble det spilt kamper i Dønnahallen der FK Herøy/Dønna deltok med et lag.

- Vi ønsker å vise fram sporten til flere og jeg oppfordrer alle til å ta turen til Herøyhallen på lørdag. Det kommer mange gode spillere og det vil garantert bli spilt mange gode kamper med stor underholdningsverdi. Mens kampene spilles blir det kiosksalg i regi av fotballgruppa i Herøy IL, sier Kenneth Karlsen til Herøyfjerdingen.

Futsalkampene som spilles i helga er en del av 1. divisjon Futsal avd. 2 Nordland. Turneringen startet allerede i begynnelsen av november og kampene har tidligere blitt spilt i Ranahallen, Mosjøhallen og Nesnahallen. I følge terminlista er det også planlagt en kamp mellom King Kennys og Mosjøen i Stamneshallen 25. januar.

De to beste lagene fra denne avdelingen møter de to beste lagene fra Salten. De to beste lagene fra denne turneringa møter de beste lagene til nordnorsk mesterskap der det kjempes om opprykk til eliteserien.

King Kennys ligger foreløpig på en 4. plass på tabellen med 5 spilte kamper. De har vunnet alle sine kamper med unntak av stortapet mot serieleder Svartisen fra Mo.

Tabell  for futsal.jpg
Trykk på tabellen ovenfor for å komme til nettsidene til Norges Fotballforbund.