Forfatteren leste utdrag fra sin siste bok «Om og menn». En fornøyelig og fengende refleksjon over hvordan mannfolk kommuniserer. Anne Severinsen stilte forfatteren flere finurlige spørsmål og Tor Martins tilsvar vakte både ettertanke og latter blant de mange som hadde tatt turen til bokbadet. Det var meget god stemning i salen.

Brasøy Bok er etablert av Ingeborg og Lasse Aar som for noen år siden kjøpte det tidligere bedehuset i Brasøy. De har pusset opp huset som på folkemunne fortsatt heter «bedehuset». I en del av huset har paret innredet egen fritidsbolig, mens salen er innredet til et bibliotek til glede for både fastboende, feriegjester og hyttefolk. På Brasøy Bok kan alle som ønsker det låne bøker gratis og slå av en trivelig prat. 

Bokbadpremieren på Brasøy Bok i bedehuset i Brasøy fylte salen med 60 tilhørere, og man må kunne si at folk virkelig gikk mann av huse for å få dette med seg. I Brasøy er det omlag 40 fastboende og over 70 fritidsboliger, men brasøyfolket er blitt kjent for sitt engasjement.

Bokbadkonseptet er et helt nytt tilbud for folket i Brasøy, men etter det store oppmøtet og den gode stemningen å bedømme, må det kanskje kunne kalles en braksuksess som kan friste til gjentakelse.

Tekst: Lasse Aar og Margit Langseth.
Foto: Ingeborg Aar.