Full fart på fotballskole

TINE fotballskole 2021_6

Mandag og tirsdag denne uka ble det avviklet TINE fotballskole på vakre Herøy stadion. Alt tydet på at det var godt for ungene at de endelig fikk møtes å ha det gøy med fotball.

Jan Terje Mikalsen er den som har hatt hovedansvaret for det sportslige opplegget til årets fotballskole som ble arrangert for unger i aldere 9-12 år. Han forteller at det har gått veldig greit med avviklingen.

- Det har vært rundt 70 som har deltatt på årets fotballskole og det er vi godt fornøyd med. Det har også deltatt noen fra Dønna og det er jo positivt.Instruktørene har bestått av gamle FK Herøy/Dønna-spillere, i tillegg til egne trenere og spillere på jentelaget for de som er 15-16 år. Det er også flott at Chris Gjengaar som spiller for Bodø Glimt har vært her sammen med oss, sier Mikalsen.

Leder i fotballgruppa Torkjell Gullesen er også godt fornøyd med avviklingen av fotballskolen, og kan også fortelle at det er påmeldt noen færre lag i år enn tidligere til seriespill.

- I år det 6 lag som er påmeldt til seriespill og det er mindre enn det har vært tidligere. Vi skal også se om vi får med et lag for jenter 7 år, men det er foreløpig ikke helt på plass, sier Gullesen.

Etter aktiviteten å dømme tydet alt på at ungene satte pris på opplegget. Aktiviteten var stor og været samarbeidet også med arrangørene.

TINE fotballskole 2021_7
De miste ungene hadde vant rundt banen for at ballen skal være mest mulig i spill.
TINE fotballskole 2021_4
Det deltok rundt 70 spillere på årets fotballskole.

  1 / 23 
 
TINE fotballskole 2021 
TINE fotballskole 2021
 


Annonser