Denne uken er det åpning av Dønnahallen og dette skjer ved åpen uke hvor det hver dag blir aktivitet i hallen med ulike lag/foreninger.

Mye folk i hallen
- Mandag og tirsdag har det vært stor pågang av folk og full hall, både på tribunen og blant de som er aktive ute på banen. Folk har virkelig kost seg og gledet seg over Dønnas nye storstue, sier Dagfinn Ness Andreassen til Herøyfjerdingen.

Mange aktiviteter hele uka
Mandag var det innendørsturneringer i fotball for barn og ungdom. Tirsdag hadde Dønna jeger- og fiskeforening introduksjonskurs der de fikk prøve seg i den nye skytebanen i hallen.

FK Herøy/Dønna spilte futsalkamper og Bjørnsmartnan arrangerte inendørs verdensmesterskap i tørrfeskkasting mens seniordanserne hadde trening og oppvisning.

Onsdag kveld informerte Dønna Røde Kors og pensjonistforeninga om sitt arbeid, og Frivillighetssentralen arrangerte frivillighetens dag og fest for lag og foreninger. Dønna turn og bordtennisgruppa hadde trening og det var også innebandykamp mellom Dønna og Sandnessjøen.

Torsdag arrangeres friidrettens dag med servering av kveldsmat i kantina, og Dønnahorn skal ha marsjøvelse, mens hele fredag er satt av til rigging til helgas åpningsarrangement.

Offisiell åpning lørdag
Lørdag kl 13.00 blir Dønnahallen offisielt åpnet til et program med mye sang og musikk. 

Her er programmet: · Helgeland kammerkor · Eva Mariann Olsson · Turid Hjortdal · Berit Opland · Jarl Åge Åker · Dønnahorn · Barnetrinnet, alle skolene i Dønna kommune · Andreas Vang Olsen · Gitarligaen: Bjørn Pedersen, Morten Leirvik, Hans Petter Kaggerud, Kristoffer Nyheim, Freddy Pedersen · Willy Olsen · Kulturskolen i Dønna

Dagen starter med barneforestillingen "Eventyrmysteriet" kl 11.45 i regi av Dønna Folkebibliotek.

Hallfest med Publiners
Senere på kvelden arrangeres det hallfest med 18-års aldersgrense til musikk av "Publiners" i regi av Artistservice AS.

På Dønna kommunes hjemmeside kan dere lese mer om det som skjer i hallen.
Trykk her

Foto: Ragnhild V. Johansen og Dagfinn Ness Andreassen