Frisørsalongen ligger rett ved Vinmonopolets lokaler og i umiddelbar nærhet til Kristina Boutique og Kremmarhuset.

- Vi er veldig glade for at Edita Vilke har valgt vårt lokale for å fortsette sin profesjonelle frisørvirksomhet som er viktig for mange Herøyfjerdinger. Vi er sikre på at senteret nå vil bli et enda bedre samlingspunkt for lokalbefolkningen i øysamfunnene og alle de tilreisende turistene til Herøy med en ny viktig tjenesteyter og arbeidsplass i det tradisjonsrike bygget, skriver utleieansvarlig Bjørn Steinar Sortland i Herøysenteret AS i en pressemelding.

- For å sikre et godt og tilfredsstillende kunde- og arbeidsmiljø har Herøysenteret AS investert i både balansert ventilasjon og eget punktavtrekk til blanding av hårfarger i henhold til gjeldende normer og regler. Det er også investert i gjestetoalett/vaskerom, ny belysning, rullegitter og flere andre oppgraderinger av eksisterende lokale.

- Det er også planlagt flere oppgraderinger i og rundt senteret i tiden fremover. Oppgradering av fellesarealer og parkeringsplasser på kort sikt. På lengre sikt planlegges det oppgradering av fasader og investering i leiligheter tilknyttet senteret.

- Herøysenteret AS takker Polygon Sandnessjøen AS, Elektro & Kjøleteknikk AS, Sandnessjøen Rørservice AS og alle andre små og store bidragsytere for utført arbeid i og rundt den nye frisørsalongen, står det å lese i pressemeldingen.