I tillegg til Edita Vilke, eller Eedita som hun liker å kalle seg, har også Mohammad Al Smadi jobbet som herrefrisør hele tiden. Han går nå på skole i Mosjøen og jobber derfor i salongen til Eedita kun på lørdager og andre fridager. Siden oppstarten har også Dana fra Ukraina begynt å jobbe med manikyr og negledesign i salongen.

- Når jeg startet opp kjente jeg lite folk, men nå har jeg en fast gruppe som kommer til meg. I tillegg kommer det også hele tiden nye kunder. En del kunder syntes det var vanskelig å skifte frisør, men når de først kommer en gang kommer de fleste tilbake. Jeg er også utlending så det var litt vanskelig i starten. Nå har jeg blitt kjent med mange flere som igjen kjenner andre som kommer innom, sier Eedita.

Eedita forteller at hun også har en god del kunder fra Dønna så hun synes det nå går godt med salongen. Hun forteller at hun også har en del planer om å utvide virksomheten med flere salonger andre steder, men dette er noe hun foreløpig ikke vil gå ut med. Hun skal også innføre et bookingsystem på nett, men det er ikke helt klart når dette kommer på plass.

Eedita ønsker på vegne av henne selv og Mohammad og Dana å takke alle kundene som har vært hos dem og ønsker også nye hjertelig velkommen. Onsdag feirer hun ett år med kake til alle som kommer innom Frisør Vilke.