Frisklivssentralen og fysioterapeutene gir trimråd på telefon

Frisklivssentralen

Frisklivskoordinator og fysioterapeutene er tilgjengelig på telefon og gir gode råd om hvordan man kan holde deg i form i denne spesielle perioden.

Kjære alle herøyfjerdinger
Vi som er fysioterapeuter har et viktig samfunnsansvar, og ønsker ikke å bidra til spredning av smitte. Helsemyndighetene har nå bestemt at alle privatpraktiserende fysioterapeuter skal stoppe all behandling i denne perioden vi befinner oss i.

Fysioterapeutene er tilgjengelig på telefon, og tar gjerne imot spørsmål dersom du har noe du lurer på. Det kan for eksempel være noen øvelser du kan gjøre hjemme på egen hånd. Vi beklager til alle pasienter som ikke får den behandlingen de trenger, men håper å være i gang igjen om ikke så alt for lenge.

Følg gjerne Herøy fysioterapi på Facebook for oppdatert informasjon om hva som skjer med driften av fysioterapi i kommunen.

Telefonnummer:
Martin: 92888712
Ole Kristian: 95745849

Frisklivssentralen er også stengt for deltagere for øyeblikket
Mari har hjemmekontor og er tilgjengelig på telefonnummer 48223800. Hun skal i dagene fremover ringe til alle deltagere for å høre hvordan det går. Det er også slik at dersom du trenger å prate med noen, er bekymret, eller bare lurer på hva du skal finne på mens du sitter hjemme alene så er det bare å ta kontakt med Frisklivssentralen!

Enten på telefon, eller via Facebook-siden Frisklivssentralen i Herøy kommune.
Mari ser fram til å høre fra deg!

Alle fysioterapeutene ønsker alle en aktiv og sykdomsfri tid fremover!

Vi skal ta vare på hverandre, og oss selv, og snart er vi tilbake til normalen.

Annonser