Dirigent og musikalsk leder i Dønnahorn Stein Ivar Mortensen  har igjen alt klart til nytt show på Dønna 11. november. Det blir et vi

Mange med
Marit Opland forteller til Herøyfjerdingen at dette blir en stor oppsetning der det er mange som blir med.

- I tillegg til at Dønnahorn stiller med rundt 40 musikanter er det også rundt 30 gjester som blir med. Disse er spredt over store deler av landet og kommer fra Meløy i nord til Gjøvik i sør og det er jo spesielt gledelig, sier Opland.

Dyktige solister og eget band
I tillegg til mange korpsmusikanter skal Hans Petter Kaggerud, Morten Leirvik og Sigrid Brennhaug være med som solister. Bandet består av Morten Edvardsen, Bjørn Pedersen, Håkon Flatøy, Ivar H. Johansen og Ola Narten Svendsen.

Konferansierer blir Jannicke Grønaas og Lill Tove Abs.

60 blåsere
- Som tittelen tilsier blir dette en mix med mye forskjellig. Det blir rundt 60 blåsere i sving i tillegg til band og solister. Det blir derfor skikkelig trøkk i Dønnahallen. Publikum vil få høre mye forskjellig med blant annet låter fra Elvis, Chicago, Stevie Wonder, Exception og Ylvis med The Fox, sier musikalsk leder Stein Ivar Mortensen.

Farsdagskafe
Søndag 10. november er det farsdag og det legges derfor opp til en egen farsdagskafe som begynner kl. 15.30.

- Jeg oppfordrer alle til å ta farsdagskaffen i Dønnahallen søndag 10. november. Det er jo også en glimrende ide å gi billetter i farsdagsgave, avslutter Marit Opland.

Billettene koster 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn og ungdom og selges ved Spar Dønna og ved inngangen.