Juniolaget til Herøy/Dønna har allerede spilt sin første kamp. De spilte uavgjort, 3-3 mot Brønnøysund forrige lørdag og har dermed allerede sikret seg ett poeng. De ledet 1-0 ved pause, men startet andre omgang svakt og Brønnøysund skåret dermed tre mål. Laget kom imidlertid tilbake og klarte å skåre to mål slik at kampen endte 3-3.

Møter Stålkam 1 i kveld
I kveld, torsdag 25. april kl. 18.50 møter juniorlaget Stålkam 1 i sin andre kamp for sesongen. Kampen spilles på Dønna kunstgress på Solfjellsjøen.

Ungt mannskap
Herøyfjerdingen har tatt seg en prat med trener for seniorlaget til Herøy/Dønna, Dagfinn Ness Andreassen for å høre om hvordan status er ved sesongstart.

- Vi har et ungt mannskap med mange juniorspillere i stallen. Kim Rune Holandsjø går inn som ny keeper. Han er juniorspiller og har tidligere spilt for SIL . Vegard Berfjord og Sindre Pedersen er også tilbake i stallen og dette vil nok styrke oss veldig, sier Dagfinn.

Bedre trent
- Stallen er omtrent på samme nivå som det vi gikk inn i fjorårssesongen med, men vi er bedre trent i år enn i fjor. Vi har nok naturligvis hatt litt for lite trening ute på grunn av den lange vinteren så vi er litt usikker på formen på laget, sier Ness Andreassen.

- Vi har spilt en del treningskamper der det har kladdet litt. Vi har slitt med å få til skikkelig spill. Laget har spilt to kamper mot Nesna, to kamper mot Leirfjord og en kamp mot Bossmo og Ytteren. Det ble tap i tre kamper mens vi spilte uavgjort i to av kampene.

Dobbeltkamp i helga
Seniorlaget til Herøy/Dønna spiller kamp både lørdag og søndag. Lørdag møter de Nordstranda kl. 15.30 mens de søndag spiller kamp mot Meløy kl. 14.00. Alle kampene spilles på Dønna kunstgress.

Nedenfor kan du se linker til kampoppsettet for alle lagene fra Herøy og FK Herøy/Dønna

(trykk på linkene)

4. divisjon avd. 1 HESA (Herøy/Dønna) Junior 1. div avd. 2 Helgeland (Herøy/Dønna) Jenter 16  7er Smågutter 7er Lillejenter Lillegutter Minigutter – 10 år Minigutter – 9 år Minigutter – 8 år

FK Herøy/Dønna har egen side på Facebook Trykk her