Forsinket motocross-start

1_motorcross_bjertnes_kjoerer

Oppstarten på motocross-sesongen blir i år noe forsinket på grunn av sen vår og sen teleløsning. Leder i klubben Tor Olav Olsen forteller at klubben satser på å komme i gang i mai. – I tillegg er banetraséen nedslitt og trenger vedlikehold, sier Olsen.

- Banetraséen var meget nedslitt på slutten 2009-sesongen. Vi kunne ikke koste noe på banen i 2009 ettersom det pågikk en nabo-tvist, sier leder Tor Olav Olsen i Herøy Motocrossklubb.     Herøyfjerdingen har omtalt denne tvisten og det kan du lese om ved å trykke HER.  

Har løst seg
Nå har imidlertid denne nabo-tvisten løst seg, og klubben er i gang igjen.

Og lederen har gode nyheter.
- Vi har fått tildelt 30.000 kroner fra Herøy Idrettslag. Dette er vi meget fornøyd med, og i løpet av ett par uker vil banen være tipp topp igjen. Vi vil prøve å forbedre storhoppet og ellers pusse litt på banen og kanskje legge inn noen nye elementer.  

Forbedre banen
Samtidig vil vi fjerne noen elementer som vi ikke er helt fornøyd med. Vil også prøve å forbedre knattebanen noe, sier Tor Olav Olsen og legger til at klubben vil ha treninger tirsdager og lørdager som tidligere. Han sier videre at det vil komme en plakat på Prix om når oppstarten blir.  

Lisenskurs
- Lisenskurs i år vil bli holdt i samarbeid med klubbene i Mosjøen eller Korgen, og vi anbefaler de som må ha lisenskurs å melde seg på. Det vil bli et kurs som varer en dag, og interesserte må reise til Mosjøen for å ta dette, opplyser Tor Olav Olsen.

De som er interesserte kan ringe Tor Olav Olsen på telefon 97 01 37 07, eller Håvard Bjertnes på telefon 91 74 63 77 for påmelding.    
- Kurset blir antagelig i løpet av mai og det vil bli gitt beskjed til de påmeldte, avslutter Tor Olav Olsen som ser fram til en eksosfylt sommer.  

1_motorcross_bjertnes_kjoerer
I løpet av mai skal motocrossbanen være klar for en nye sesong.
1_Tor_Olav_motorcross
Leder i motocrossklubben Tor Olav Olsen (nærmest) forteller at både knottebanen og den store traséen skal forbedres i vår. Her følger han løp på banen sammen med Jan Ove Hanssen.

Annonser