286 kamper ble spilt på de 7 banene i Herøyhallen. 60 spillere overnattet på Herøy skole og fikk frokost servert i Herøyhallen begge dagene.

Bankett
På lørdagskvelden var det dekket på for 120 gjester til bankett med pizzabuffet og lett underholdning.

Arrangørene hadde i forkant av turneringen kjørt kampanje via det som er av medier og greid å få med flere av de gamle kanonene.

Stort talent
Arben Holstad tok gull i Herre single A klassen, etter et år i kongens klær og lite badmintontrening i Oslo.

- En tett og spennende 3.setters kamp mot Rolf Ove Karlsen Verdal BK, hvor Arben på sine turnsko ga hjemmepublikummet en støkk da han fikk et lett overtråkk. Det bor uant mye talent og finslepen racketføring i denne karen. Men gi den mannen et ordentlig par sko!!!, sier Torgeir Lenning.

Unge talent
Ellers gjør Herøy IL Badminton det svært bra i de yngre klassene. Ingvild Håland spiller siste år i u15 klassen og er en spennende spiller.  Hun fikk 1.plass i alle tre kategorier. Double med Elisa Z. Johansen og mixeddouble med Ådne Strøm.

- Live Hov Grønbech vinner som regel alt i u13 klassen men måtte denne gang ta til takke med 4.plass i mixeddouble med Elias Lenning. I double med Frida Prestø og i single ble det gull på Live, sier Torgeir.

Vemund Wennemo tok gull i double sammen med stortalentet fra Kolvereid Ådne Strøm som ble en for sterk motstander i singlefinalen.

Multitalent
- Fra Sandnessjøen deltok Bjørn Roger Granhei og tok 1.plass i HSB foran Jørgen Hågensen som er et multitalent og som til vanlig løper rundt med lange strømper og leggbeskyttere.

- Marcus Heggheim tok seg lett til finale i HSU 17A som han vant med grei margin og er nok klar for større oppgaver, sier Torgeir.

Rikke Skjærvold Sandnessjøen tok 1.plass i DSC foran Lotte Moe Herøy.

- Sammen med makker Bjørn Roger Granhei greide Rikke også en 1.plass i mixeddouble B, avslutter Torgeir.

FairPlay pris
Det var fire spillere som ble trukket ut som kandidater til FairPlay prisen, og av de fire var det Ingrid Gåsbakk fra Grong som fikk racketen av Herøy IL.

- Tusen takk, jeg blir jo faktisk litt rørt nå, sa Ingrid da hun ble overrakt racketen av Stian Prestø.

Fornøyde arrangører
Arrangørene sier seg fornøyd med ei flott helg som ble avviklet problemfritt.