Programmet vil i hovedsak bestå av norsk folkemusikk og folketoner.

Variert program Det vil blant annet bli framført salmetoner, også med tekst av Petter Dass. Konserten vil by på et variert program, og et vekslende lydbilde som vi håper vil glede publikum. 

Det blir både solonummre og samspill i ulike sammensetninger.

Det blir garantert uvante toner i Herøy kirke med musikere fra Oppdal Spellmannslag med fele, torader og munnspill.

Ragnhild Ragnhild Sjåvik Stokbakken fra Tenna har i mange år gledet folk med sin vakre stemme. Hun er en kjent solist og korist i musikklivet i og rundt Herøy.

Ragnhild er allsidig, og synger i flere ulike sjangere og konstellasjoner. Gjennom flere år har hun samarbeidet med Johnny Birger Hansen.

Ragnhild har gått musikklinja ved Mosjøen videregående skole og på Toneheim folkehøgskole med sang som hovedinstrument.

Johnny Birger Johnny Birger Hansen fra Brasøy har samarbeidet med Ragnhild Sjåvik Stokbakken siden 2005. 

Han er en allsidig gitarist som har bidratt i mange sammenhenger i Helgelands kulturliv. Hansen mottok Herøy Kommunes kulturpris i 2010.

Andreas Bjørkås Andreas Bjørkås fra Oppdal har vokst opp med folkemusikk, og har senere tatt bachelor i utøvende felespill. Han er aktiv som solist og i ulike grupperinger. 

I 2010 vant han Landskappleiken på fele, noe som henger høyt i folkemusikkretser. Andreas spiller også innen ulike sjangre, mest klassisk og folkemusikk.

Han ga i 2011 ut solo-CD’en ”Veiskille”, og har medvirket på flere andre utgivelser, blant annet med gruppa Nordafjells. Andreas og Ragnhild er søskenbarn.

Kristin Gravaune Kristin Gravaune fra Oppdal har vært aktiv musiker på torader og trekkspill i en årrekke, tross sin unge alder. Hun har markert seg både som komponist og utøver.

Kristin sitt spill kjennetegnes av god teknikk og en leken framføring. Hun har dessuten en rekke gode plasseringer fra konkurranser å vise til. Kristin har dessuten gitt ut en solo-CD med egne komposisjoner.

Stein Dahlen Stein Dahlen fra Folldal har vært aktiv i Oppdal Spellmannslag i mange år. Han spiller fele og munnspill, og er også en dyktig programleder og historieformidler. 

Han har spilt sammen med Kristin Gravaune og Sverre Bjørkås i gruppa Kristin med følge.

Slåttakaran Jan og Sverre Bjørkås fra Oppdal er brødre og spiller fele. De har spilt sammen i Oppdal Spellmannslag i en mannsalder, hvor de også begge har vært musikalsk leder.

Brødrene har også spilt sammen i mindre grupper som for eksempel Slåttakaran, som var mest aktive på 80-og 90-tallet. Sverre Bjørkås fikk Oppdal Kommunes kulturpris i 2009.

Billetter: 100 kroner (selges i døra) Barn under 16 år kommer inn gratis