- Jeg har lenge ønsket meg tilbake til Herøy, og en jobb var det som skulle til.

Regnet med å vente Jeg har fulgt med på jobbmarkedet i Herøy og var innstillt på å måtte vente noen år.

Men nå fikk jeg sjansen og er veldig glad for det, sier Sissel Eide Knutsen til Herøyfjerdingen.

Nytt fagområde Hennes fagområde ergoterapeut er et nytt fagområde, men bør passe som hand i hanske for Herøy ASVO.

Og det var nok nettopp det styret i Herøy ASVO merket seg da hennes søknad og CV kom inn sammen med hele 38 andre søknader på den ledige stillingen som arbeidsleder.

I forbindelse med påsken var Knutsen på jobbintervju ved Herøy ASVO.

Ergoterapeut Ergoterapeuter gir tilbud til mennesker som av ulike årsaker har vansker med å utføre daglige aktiviteter. Tilbudet kan være aktuelt i alle aldre og livsfaser.

Ergoterapeuter bygger opp under den enkeltes motivasjon og mulighet for å leve det livet den enkelte selv ønsker å leve.

- Vi tar utgangspunkt i pasientens ønsker og interesser når vi velger treningsmetoder, og for noen (spesielt menn) er ofte verkstedet ett godt alternativ.

Her får også vi som terapeuter et godt innblikk i hvilke utfordringer pasienten opplever, og kan tilpasse treningen deretter, sier Sissel Eide Knutsen til Herøyfjerdingen.

Fremme aktivitet Tiltakene tar sikte på å fremme aktivitet, deltakelse, tilhørighet og tilfredshet i barnehage, skole, arbeid, hjem og fritid. 

Sissel Eide Knutsen har, sine unge 25 år til tross, jobbet med både barn på skole i Trondheim og voksne personer i utlandet.

Først sommerjobb ved HOS 10. juni kommer hun til Herøy, og da er det først for å gjøre som hun har gjort de senere årene, nemlig å gjøre en innsats ved Herøy omsorgssenter i forbindelse med ferieavviklingen.

Hva med hus, som det foreløpig er smått med i Herøy? - Jeg har ikke fått eget hus foreløpig, men jeg merker at Herøy kommune har en offensiv tenking i forhold til dette.

Til Herøy for godt Uansett blir det ingen krise ettersom jeg har både familie og slekt i Herøy. Inntil videre kan jeg bo hos min far, sier Sissel Eide Knutsen og avslutter med:

- Nå flytter jeg heim for å være heime og det er godt å registrere at det skjer så mye der, sier hun.

Var meldt savnet Hun har også registrert at flere har meldt til ordfører Arnt Frode Jensen at hun var savnet i Herøy. (trykk for å lese om prosjektet)

- Det var kjempekoselig og det gir en spesiell giv for å flytte tilbake.

Får mer tilbake Når man flytter til en lite sted må man gi opp noe, men man får så mye mer tilbake.

Det er mange små ting i hverdagslivet i Herøy jeg faktisk har savnet mer enn jeg faktisk var klar over. Nå gleder jeg meg til å komme heim, avslutter Sissel Eide Knutsen.

Mange sterke kandidater Stillingen som arbeidsleder ved Herøy ASVO ble lyst blant annet på Herøyfjerdingen med søknadsfrist 5. mai.

Daglig leder ved Herøy ASVO Jørn Moe sier at det kom inn søknader fra veldig mange gode kandidater.