Dette er den siste bygdekinoen for i år. Og denne gangen blir det «Fly» og «Hobbiten: Smaugs ødemark» i 3D.

«Fly» kl. 18.00
Fra en verden over "Biler" kommer Disneys "Fly", en spenningsfylt animert eventyrkomedie med Dusty, et propellfly som drømmer om å konkurrere som et jagerfly.

Men Dusty er ikke akkurat laget for å konkurrere og i tillegg har han høydeskrekk. Derfor oppsøker han et pensjonert krigsfly som hjelper Dusty å kvalifisere seg til å utfordre ligaens tittelforsvarer. Dustys mot blir satt på den ultimate test når han forsøker å nå nye høyder han aldri har drømt var mulig, og gir en trollbundet verden inspirasjon til å sveve. Disneys "Fly" tar av på kino i Norge 27. september.

Aldersgrense: Tillat for alle.

Omtale       Trailer

«Hobbiten: Smaugs ødemark» 3D
Fra den Oscar-vinnende filmskaperen Peter Jackson kommer "Hobbiten: Smaugs ødemark", den andre filmen i en trilogi som bygger på det stadig like populære mesterverket "Hobbiten" av J.R.R. Tolkien.

I "Hobbiten: Smaugs ødemark" fortsetter det store eventyret til hobbiten Bilbo Lommelun. Sammen med trollmannen Gandalv den Grå og tretten dverger ledet av dvergprinsen Thorin Eikenskjold fortsetter de det farlige oppdraget om å gjenerobre Ensomfjellet og det legendariske dvergekongeriket Erebor.

Reisefølgets ferd fortsetter østover i Midgard. Underveis møter de hamskifteren Beorn som ikke alltid er like lett å ha med å gjøre. I den forræderske skogen Myrkskog må de hanskes med ondskapsfulle og motbydelige edderkopper og mystiske og farlige skogalver. Etter en stopp i Langsjøby når de til slutt reisens mål: Ensomfjellet.

I tillegg til at mot og visdom vil bli testet til det aller ytterste, vil vennskapet i reisefølget bli satt på prøve under møte med den største faren av alle - den mektige dragen Smaug.

 Aldersgrense: 11 år.

Omtale     Trailer

Kiosksalg
Før filmene starter kan man kjøpe seg noe i kiosken til 10. klasse, og overskuddet går til klassetur med "Hvite busser" til Polen og Tyskland til våren.

Les mer om bygdekinoen her.