Det var som vanlig fullt i aulaen da Herøy musikkorps m/venner arrangerte vårkonsert sist lørdag. Programmet var variert og noe for en hver smak.

Korpset innledet med en feiende flott marsj - Bandalogy og fikk folk i stemning fra første taktslag. De hadde et allsidig reportuar på programmet med blant annet "9 to 5", "It's Raining Men" og "The Water is Wide".

Vårbilder.
Mens korpset spilte "Danse mot vår" ble det vist flotte vårbilder tatt av Valborg og Asbjørn Aastad på storskjerm.

Kulturskolen
Dyktige kulturskoleelever deltok også på konserten. Ingrid Kilvær Nilssen framførte  "Running with the Wolves" av Aurora Aksnes på en mesterlig måte. En flott prestasjon av Ingrid, og hun lot seg heller ikke distrahere av noen tekniske problemer i starten.

Et band bestående av Håvard Bringsli, Odin Brennhaug, Vegard Mathiassen Larsen og Neringa Stankeviciute framførte "Marvin Gaye" av Charlie Puth og "Free As A Bird" av The Beatles. Også dette ble fremført på en profesjonell måte, med gode sangprestasjoner.

Kristin og Jonny Birger
Kristin Markås Mellingen sang blant annet en nydelig versjon av "Songbird" av Eva Cassidy med høy gåsehudfaktor. Med seg på gitar hadde hun Johnny Birger Hanssen. 

Trekkspill
Innimellom korps og ballader fikk et trekkspillorkester det til å rykke i dansefoten, kanskje spesielt for den eldre garde. Vi fikk blant annet høre "Trønderbrura". Orkesteret besto av Frode Moe, Inge Sandvær, Bjørnar Mortensen, Johnny Birger Hanssen og Arnt Frode Jensen. 

I løpet av konserten ble vi også presentert for ungdommene som bor på EM Silvalen (mottak for enslige mindreårige flyktninger). Kristin M. Mellingen jobber ved mottaket og fortalte litt om den lange flukten de hadde vært gjennom og håpet samtidig de ville bli godt mottatt av befolkningen på Herøy.

Tradisjonen tro var det loddalg og  pause med servering av kaffe og kaker.

Alt i alt var dette en trivelig lørdags ettermiddag og folk så ut til å kose seg med flott sang og musikk.