Rektor i kulturskolen, Reidar Moursund, har gått til innkjøp av et nytt kompakt lydanlegg som delvis er finansiert med støtte fra Seløy Undervannsservice. Anlegget som er av typen Bose leverer en fantastisk god lyd til tross for at det er lite og hendig å ta med seg.

Dyktige sangelever
Reidar Moursund forteller til Herøyfjerdingen at tanken med konserten er å gi elevene på kulturskolen trening i å opptre med publikum til stede.

- Ofte er det slik at det kun er familie som er tilstede på de konsertene som arrangeres av kulturskolen. På denne måten når vi ut til et bredere publikum og får vist hva kulturskolen holder på med, sier Moursund.

- Vi ønsker å vise at vi har en aktiv kulturskole og planlegger også en lignende konsert et annet sted i Herøy før vi tar sommerferie, dersom været tillater det, avslutter Reidar Moursund.

Det er ingen tvil om at vi har mange dyktige sangere i kulturskolen og vi kan ikke annet enn å la oss imponere over at alle sangelevene fra kulturskolen leverer flotte versjoner av kjente og kanskje mer ukjente sanger. I tillegg får de også en meget profesjonell innpakning med god lyd og akkompagnement, enten i form av gitarspill eller imponerende playback som er laget av Reidar Moursund.

Her kan dere se og høre et lite filmklipp med to av de dyktige sangerne under konserten. Beklageligvis har vi ikke bilder av alle aktørene.