Wenche Myhre startet konserten feiende og friskt med ”I got to get you into my life”, før hun bød på Jan Eggum ”En natt forbi”. Og publikum koste seg fra første stund.

Gratulerte kommunen Før hun startet med å småprate om både Herøy kommunes jubileum og eget liv.

- Herøy kommune feirer 150 år i år, ikke sant? Jeg begynner å nærme meg, jeg også, sa hun og hentet fram håndkleet hvor det sto ”Helsevesen” på.

Mikset svensk og norsk Konserten hadde mange høydepunkter, og et av de kom da Wenche Myhre introduserte koblingen mellom norsk og svensk musikk og vi fikk en helt ny låt satt sammen av Evert Taubes ”Fritjof og Carmensita” og ”Tango for to” av Alf Prøysen og Bjarne Amdahl.

Morsomt og passende, ikke minst fordi Wenche Myhres samboer Anders Eljas er svensk og kjent for sitt samarbeid med blant andre ABBA.

Nordiske komponister Og konserten ble en hyllest til nordiske komponister.

Wenche Myhre tok oss også med på et reise i eget liv, ungene og karriere.

Hun ga oss mange morsomme øyeblikk fra sitt samarbeid med Povel Ramel og den 65-år gamle artister viste gang på gang at hun har beholdt glimtet i øyet.

Fikk fram latteren Mimikk og artige stemmer fikk stadig fram latteren i salen. Og da en kvinnestemme i salen fikk latteranfall, ja – så spilte det erfarne artisten litt på det.

- Mange spør om jeg ikke han synge den og den sangen. For å imøtekomme det, skal dere få et knippe her, sa hun og vi fikk på rekke og rad:

Store hits ”La meg være ung”, ”Katta vår”, ”Å sheriff”, ”Du og jeg og vi to” og dennes to siste store hits ”Vi lever” og ”Når jeg blir 66”.

Da hun var ferdig, sto publikum og ville ha mer. Og det fikk vi.

En stor artist fikk fortjent stor applaus.