Kulturskolen gikk i vår til anskaffelse av et nytt kompakt minianlegg som har god lyd og er svært godt egnet til å ta med seg på minikonserter både ute og og inne. Kulturskolerektor Reidar Moursund synes det er viktig at elevene får trening i å opptre foran et publikum. Samtidig er jo også dette med å skape glede og få fram musikken til befolkningen i Herøy.

Fredag var det Kristiane Lenning, Sunniva Dahl Pettersen, Dilana Holstad og Odin Brennhaug som sammen med sin lærer Reidar Moursund var og underholdt for de frammøtte. Kristiane og Sunniva framførte "Trassvisa hennes Tora" og "Bolla pinnsvin" av Alf Prøysen i tillegg til den mer moderne låten "Little Things" av One Direction.

Dilana sang "A Thouand Years" fra filmen "Breaking Down" i Twilight-serien før hun fortsatte med den tøffe sangen "Over My Shoulders" fra gruppa Mike and The Mechanics. Odin Brennhaug framførte en flott versjon av sangen "Your Song" av Elton John.

Reidar spilte gitar til tre av sangene og hadde ellers laget flotte playback til resten av låtene.

- Jeg er godt fornøyd med opptredenen av de som var med meg denne gangen og samtidig er det jo også artig at det kom så mye folk og hørte på oss, sier Redar Moursund.