Det har flere ganger vært konserter i lokalene til Etcetera på Hestøya. Sist lørdag var det Morten Kleven som i tillegg til Kristin Markås Mellingen og Johnny Birger Hanssen som stod for det musikalske. Morten Kleven er kanskje et uskrevet blad for de fleste, men han har spilt i flere kjente og ukjente band på Østlandet, og spiller til daglig dobro i bandet Drolsum Stasjon. Dette bandet ble i 12 uker spilt daglig på NRK P1, som har en lytterbase på ca. 500000 samtidige lyttere. Morten har funnet kjærligheten med en jente fra Herøy og har derfor også tidligere holdt konsert her.

Variert musikk
De rundt 25 betalende publikummerne på konserten fikk servert musikalske godbiter som spredte seg over mange sjangere og en rekke komponister. I og med at Morten Kleven også spiller i Drolsum Stasjon serverte han også noen av deres egne låter. Ingen tvil om at dette er en dyktig musiker som vi gjerne ønsker å høre mer fra i Herøy.

Kristin og Johnny Birger har ved mange anledninger servert flotte musikalske innslag og konserten sist lørdag var intet unntak. Gåsehudfaktoren var til stede flere ganger under konserten.

Allerede torsdag 23. juni under Herøydagan vil det bli anledning til høre mer fra Kristin og Johnny Birger. Da inngår de som en del av «Garasjebandet» som skal framføre låter av Geir Berglund. Konserten begynner kl. 20.30.

På videokuttet under kan dere se og høre en liten smakebit fra konserten som varte godt over en time.