Under helgas turnering i Herøyhallen deltok det lag fra Bodø, Dønna, Rana, Saltdal og Herøy. Under turneringen lørdag og søndag ble det tilsammen spilt rundt 400 kamper.

Flott innsats fra egne spillere
- Patrick Gullesen vinner 1. plassen i klassen Rekrutt 13 og kommer på 2. plass i klassen Gutter/Piker 12, og 3. plass i Gutter 13 og Rekrutt 15. Unntaket er i juniorklassen, men det var en sterk prestasjon å komme til kvartfinalen, hvor han møter klubbkameraten Bond Tangonsak som ble for sterk og tok 3. plassen.

- Lise Grande gjør sin beste prestasjon for helga med å komme seg til semifinalen i Herrer Eldre Junior, der hun tapte 1-3 for han som vant klassen til slutt. Men det ble en fin 3. plass i Herre Eldre Junior, på samme plass som sin bror Ole Johnny Grande. Lise Grande og Marianne Grande kom på 3. plass i Damer Åpen, sier Brunsvik.

Tar nye steg
- Alle de som har vært med en stund har hevet seg spillemessig, og de begynner å se resultater av det. De yngste og nyeste spillerne våre; Julie Bastesen, Odin Brennhaug, Jonas Gullesen, Ronja Larsen og Mia Skipnes trenger litt mer erfaring før de hevder seg mot de beste ungdommene, men de tar nye steg for hver kamp de spiller, sier Inge Brunsvik.

Inge Brunsvik vant Herrer C og 3. plass i klassen Veteran 35. Trenerne Inge Brunsvik og Erlend Sjåvik tok 3. plassen i Herre Double. Totalt sett bra spill for begge trenerne.

- Det er også gledelig at Dønna kom med totalt 5 spillere, så får vi håpe det gir de motivasjon til å fortsette å konkurrere, avslutter trener Inge Brunsvik.

Trykk her for å se alle resultatene.