Hans Inge og Merete har laget en tradisjon med å arrangere basar på Valhall hver sommer, og i år var det ca. 90 stk. som kom for å få med seg denne flotte begivenheten.

Merete overrasket publikum med en liten sketsj av ei eldre dame som var «sponset» av Osvald Eide, sketsjen var som planlagt en skikkelig latterbombe. Den «eldre damen» fortalte publikum hva hun skulle gjøre når hun ble gammel, så sang hun «Når jeg blir niognitti (vil jeg være sprø)…»

Den flotte kvelden på Valhall varte ca. tre timer og det var et program som inneholdte latter, glede, alvor og sorg.

Hans Inge og Merete fremførte nye og gamle sanger og hadde fått inn to ønskelåter fra noen Seløyværinger, «Farvel Marita» og «La mæ gi dæ ei hand».

Gjesteartister
Det er flere som stiller opp og vil synge på basarene på Valhall og det var noen som stilte opp i år også. Anette Jakobsen Mathisen og Remi Fagervik var to som stilte opp for å synge sammen med Hans Inge.

Annette har vært med i tre år på disse basarene og sunget sammen med Hans Inge, i år sang de «Å så vakkert» sammen.

Remi kom plutselig sprettende opp på scenen for å synge sammen med Hans Inge og la inn noen dansetrinn underveis.

- Det er alltid trivelig å komme hjem til Seløy og jeg føler en slik omfavnelse av befolkningen, sier Hans Inge til Herøyfjerdingen.

Loddsalg
Det var forhåndsolgt 6000 lodd før basarkvelden og under kvelden ble det solgt hele 7000 lodd og det var mange flotte gevinster. Disse pengene skal gå til oppussing og vedlikehold av Valhall.

Alle bildene er tatt av Sissel Eide Knutsen.