Alle elevene var malte som katter i ansiktet og utkledde som hvite, svarte og grå katter med en lang hale. Kattene hadde sine forskjellige grupper, som bakgårdskatter, sjørøverkatter, sirkuskatter og slottskatter.

Av og til kom ”hovedkatta” spilt av Ingrid (9 år) til syne – trist og lei seg, og med det enkle budskapet som hun sang så nydelig pent; ”Vil noen være venner med meg?”. Det imidlertid ingen visste var at ”hovedkatta” egentlig er en kjent tryllekatt (Mr. Mistoffelees) fra tidligere tider. 

Kattungene ble kjent med tryllekatten Mr. Mistoffelees, og de legger en plan for at resten av kattegruppa skal bli kjent.

Underholdning for alle
Forestillingen ”Cats” var kjempefin forestilling for både store og små, der den fantastiske sangeren Ingrid lusket rundt og sang alene. De andre "kattene" var mer samlet i grupper der de danset og sang sammen. Dette er en forestilling alle bør få med seg, for vi har virkelig mange unge flotte talenter i Herøy.

God hjelp
Marcus og Thomas fra 7. klasse hadde ansvaret for lyd og lys, en jobb de klarte veldig bra.

Fikk også hjelp fra Lars Olav Mogård-Larsen som spilte piano, Kåre Stenseng på trommer, Svein Lundestad på bass og Åge Johansen på gitar.

Ny sjanse i dag
”Cats” anbefales på det sterkeste, og alle som ikke har sett den bør få den med seg i kveld kl. 18.00.

God sak
Pengene som elevene tjener på forestillingen skal gå til en god sak, som i år blir til BroByggerStiftelsen.

Flere bilder fra forestillingen ”Cats” er lagt ut på Facebook-sida til Herøyfjerdingen

Trykk her

Kine Jeanette Hanssen