De fire syklene som Marine Harvest kjøpte i dag er, som de ti fra i fjor, rikt utstyr med blant annet kjørecomputer og sommer- og piggdekk.

Det følger også sykkelsko, hjelm, sykkelbukse, jakke og skotrekk med syklene.

Herøy Sport og Fritid skal levere enda to sykler til.

Ni mil I dag var Tom Snorre Leirvik, Maria Jakobsen, Roar Isaksen, Fredrik Høgsted, Halvard Jakobsen, Henry Jarle Sortland og Einar Roan innom for å hente syklene de skal bruke under løpet.

Allerede nå starter forberedelsene.

I fjor kom herøydeltakerne godt fra løpet, og spesielt Maria Jakobsen kan si seg meget fornøyd etter at hun tilbakela de ni milene mellom Egersund og Sandnes på under fem timer.

Raskeste fra Herøy Med det var hun raskeste deltaker fra bedriften i Herøy, men alle deltakerne fra herøybedriften gjennomførte i god stil.

- Vi trente ganske mye i fjor og var godt forberedte, men vi visste ikke hva vi gikk til, sier Maria Jakobsen som stiller på startstreken også i år.

De 16 syklene som er kjøpt de siste to årene eies av Marine Harvest, men de ansatte som skal delta i Nordsjørittet disponerer syklene til rittet er over.

Begynner treningen For allerede nå starter forberedelsene. Siden syklene er påmontert piggdekk er det bare å kaste seg på setet og begynne treningen.

Marine Harvest satser mye på å motivere sine ansatte til å trene og holde seg i form. 

Viktig Salg av slike påkostede sykler betyr selvsagt mye for bedriften Herøy Sport og Fritid, sier Kurt Nilssen.

- Ja, det gjør det og vi takker Marine Harvest for en ny kjempeordre, sier Nilssen som kan se syklene vel av sted med sine respektive ryttere.

På www.nordsjorittet.no kan du lese mer om dette populære sykkelrittet.