Oddbjørn Lorvik forteller til Herøyfjerdingen at han nok ikke vil satse på å bli fisker når han blir pensjonist. Til det er det altfor krevende og slitsomt. Han mønstret som kokk på "Team Tennholm" den uka han var i Lofoten.

M/S Tennholm er eid av Torbjørn Hanssen fra Seløy og har tidligere vært brukt blant annet som skyssbåt til Ytterholmen fyr. Båten har blitt renovert og modernisert og satt i meget god stand.

- Det er et krevende yrke, men for en kort periode er dette en fantastisk rekeasjon. Vi hadde litt ruskevær i den uka vi var der, men de siste dagene fikk vi mye fisk, der den største var på hele 28 kg, forteller Oddbjørn Lorvik.

- I tillegg til Oddbjørn bestod team Tennholm av Torbjørn Hanssen (skipper), Jøran Olsen (overstyrmann) og Jonas Hanssen (matros). 

Flotte dager i Lofoten
Arnt Erling Paulsen tok turen til Lofoten med sin båt "Leif Ørjan" sammen med båtene "Kaja" og "Mathilde" eid av henholdsvis Jonny Hanssen og Geir Omar Jakobsen.

- Vi hadde flotte dager i Lofoten og fikk mye fisk. Det var mye stor skrei og gjennomsnittet lå vel på ca 4 kg sløyd. Ingen av oss deltok på VM i skreifiske som foregikk samtidig som vi var der. Vi var bare med som observatører, forteller Arnt Erling Paulsen.