Fiskeriministeren kommer

lisbeth_Berg-Hansen
Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen har takket "ja" til å foreta den offisielle åpningen av Herøy Marine Næringspark og Marine Harvest nye fabrikkanlegg i Herøy 25. oktober.
Det er Herøy kommune ved ordfører Arnt Frode Jensen som har invitert Fiskeri- og kystministeren til Herøy for å foreta den offisielle åpningen av Herøy Marine Næringspark og Marine Harvest nye fabrikkanlegg.
 
I går mandag kom det positive svaret fra Det Kongelige Fiskeri- og Kystdepartement.
 
Statsråd Lisbeth Berg-Hansen kommer til Sandnessjøen klokken 10.27 og reiser samme dag.
 
Setter sammen program
Det betyr at åpningen på Hestøya vil finne sted på ettermiddagen. Ordfører Arnt Frode Jensen sier til Herøyfjerdingen at programmet for åpningen skal settes sammen ut fra den tiden statsråden har til disposisjon.
 
- Det er statsråden det er vanskeligst å få på plass. Nå er det flere som skal inviteres til den viktige markeringen.
 
Det gjelder ikke minst Nordland Fylkeskommune som har prioritert oss med 7, 5 millioner kroner i tilskudd i 2009 og nå har innstilt oss på 3, 8 millioner kroner fra statsbudsjettet i 2011, sier ordfører Jensen.
 
Utviklingen av næringsparken på Hestøya er sammen med utbyggingen av fabrikkanleggen til Marine Harvest med utdyping av havneområdet er det desidert største utbyggings-prosjektet i Herøy noen gang.
 
Med Fiskeri- og kystministeren til å foreta åpningen får prosjektet en markering som står i stil med dette.
lisbeth_Berg-Hansen
Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen kommer til Herøy 25. oktober.

Annonser