Rabalder skal være med på fire sanger, og rundt om i de andre menighetene i HALD-kommunene der det også har vært samlinger for barn i forkant, har de også øvet litt på disse sangene.

Lisa Børud I tillegg vil alle få tilbudet om et lite kor-seminar på lørdag formiddag, hvis det er enda flere som har lyst til å opptre på konserten.
Lisa Børud er nå blitt 15 år, men har er likevel "gammel i gamet"!

Hun har mange CD- utgivelser bak seg og har opptrått og turnert landet rundt siden hun var omlag fem år.

Hele Børud-familien til Herøy Vi er stolte og spente på å få henne hit til Herøy. Normalt gjør hun nok "større" ting enn dette, men hele familien ble veldig gira på å komme til Herøy for første gang.

Musikken hennes fenger nok særlig i aldersgruppa 7 - 12 år. Det er futt og fart og fengende pop-refreng med en tydelig tekst og budskap. Det aller meste på norsk.
Dans 
Rabalder har også øvd inn en dans som skal åpne konserten på lørdag og som vi også skal fremføre under gudstjenesten i Sandnessjøen kirke på søndag.

Der er det familiegudstjeneste for alle kl elleve med festkirkekaffe, kaker og pølser etterpå. Lisa Børud deltar også her.
  Flott opplevelse for alle
Ellers er det mange som baker kaker, stiller i komiteer, handler inn, og forbereder seg slik at denne lørdagen kan bli en virkelig flott opplevelse for små og store!
Hesteridning, pinnebrødgrilling, hoppemadrass, dragelaging, klatring og svømming er jo artig å gjøre sammen uansett alder

Misjonsprosjekt i Ecuador
Lekene begynner også å strømme inn til kirkekontoret nå, og vi håper på å få sendt av gårde en stor og god sum til bispedømmet sitt misjonsprosjekt i Ecuador.
 
Som kirke og menighet er vi opptatt av å lage gode møteplasser for hele familien med små drypp og påfyll til en kristen oppdragelse som vi egentlig er forplikta til når vi døper ungene våre, hvilket jo de aller fleste av oss gjør.

Pangstart
Det blir en "pangstart" i kirka først, så et par økter med aktiviteter og verksteder, middagsservering og så avslutningen i kirka igjen med feiende flott konsert, altså.

Alt for den beskjedne sum av 100 kr!
Håper mange, mange legger inn Barnefestival i helgeplanene sine og blir med på noe stort og spesielt!
Velkommen!
 


Hilsen Annette prest - i spissen for menighetene i HALD-kommunene.