- Rundt 35 store og små ivrige turgåere trosset et litt surt vær og ble med. Noen gikk løyper rundt Flostad, andre i det fine området rundt hytta i skogen ved skolen.

- Nytt av året er eget kort til de minste, men det er selvfølgelig også bålkort til de store. Deltar du på fire av seks marsjer denne sesongen får du premie og er med i trekning av flere fine premier.

- Selvfølgelig kan du være med på enkeltturer også. Aktiviteten i dag var å se etter vårtegn da de var ute på tur. Tilbake etter tur kunne vi oppsummere at våren nok ikke er kommet for fullt enda, skriver Elbjørg Larsen på vegne av gruppa JeSS til Herøyfjerdingen.

- Bålkaffe, saft, kake og kjeks smakte fortreffelig, og det ble tid til litt prat rundt bålet før man dro hjem. Takk til alle som deltar og en stor takk til Spar på Tenna som sponser alle pappkoppene!

Ny turmarsj i Øksningan 25. mars
- Allerede neste søndag, 25.mars blir det bålmarsj i Øksningan kl. 12.00. Da blir det tur, aktivitet for de unge og vafler på Drømmeplassen, avslutter Larsen og ønsker samtidig alle velkommen.

Foto: Facebook-sida til Jess