- Dette er ingen julekonsert, men vi kommer til å presentere en del av det vi har jobbet med den siste tiden. Det blir både individuelle innslag og innslag med band, sa kulturskolerektor Reidar Moursund før konsertstart.

En kombinasjon av kjente og litt mer ukjente låter ga fin variasjon til konserten. Ved noen av innslagene spilte elevene selv alle instrumenter på senen, mens andre innslag hadde singback som elevene hadde laget i samarbeid med Reidar.

Til tross for at konserten ikke var proklamert som julekonsert, kom det likevel til sist et felles julenummer hvor alle elevene deltok i fremføringen av en julesang fra oppsetningen Nissetusseland.  Nummeret satte punktum for en fin konsert med en rekke flotte nummer, og sikret at julestemningen ble plantet i publikum før de dro hjem.

Strålende fornøyd
- Jeg er strålende fornøyd med elevenes gjennomføring av konserten. Med tanke på at vi ikke har noen mulighet til å ha en generalprøve med alle elevene til stede, hadde vi fin flyt i programmet uten pauser mellom sangene. Det er fordi elevene visste hva de skulle gjøre, og var skikkelig skjerpet. Alle framførte sangene slik de skulle, og flere presterte til og med bedre enn de har gjort under øvingene. Dette skal de være veldig fornøyde med, og tilbakemeldingene fra både publikum og elevene selv har vært veldig positive, så det er hyggelig, opplyser Reidar Moursund.

Her er oversikt over alle sangene som ble framført på konserten:

Hei, her er jeg Kaja J, Nila, Reidar gitar
Magic, Mali, Amalie Marie og Eline (singback)
Boulevard of Broken Dreams, Leo, Roald, Amalie L, Laura, Emma, Reidar bass
Å, denne kilde, Linnea og Kaja, Reidar gitar
Nowhere Man, Nikolai (singback)
Superhero, Sandra, Erika, Storm, Malin og Frida, Reidar bass
Hold My Hand, Linnea og Oda (singback)
Top Gun Anthem, Johan og Magnus, Reidar bass
Sommer og Skolefri, Amalie Marie, Eline og Mali (singback)
Love Story, Frida, Reidar (gitar)
Hey Jude, Gaspar, Reidar (gitar)
Paper Airplane, Embla (singback)
Payphone, Andrea, Wenke, Kaja S og Nila
Crazy He Calls Me, Nila (singback)
Daydream Believer, Oda, Emma og Laura (synger til sitt eget singback)
Nå kjæm jula, Linnea + alle (singback)

Her er en filmsnutt på Youtube med klipp fra deler av konserten: