Fikk pris som årets nykommer for sitt båtsalg

Arets nykommer for Honda_Kurt

Kurt Arild Nilsen mottok i dag pris som årets nykommer fra importør Kellox for sitt imponerende salg av Honda-motorer og båter av merket AMT og Terhi.

Salgs- og markedssjef Finn Høge i firmaet Kellox var i dag innom lokalene til Båtbutikken i Herøy for å diskutere hvilke båter som skulle tas inn i 2019. Overraskelsen var derfor mildt sagt stor da Kurt Arild helt uventet fikk tildelt prisen som årets nykommer.

- Det er imponerende hva Kurt Arild har fått til på Herøy, ikke minst når vi ser dette opp mot befolkningen. Jeg må innrømme at vi var litt skeptiske når vi så på kartet og folketallet. Når han begynte å bestille var det nok derfor jeg som prøvde å få han til å holde litt tilbake, sier Høge.

- Jeg ble helt tatt på senga og synes dette var veldig artig og rørende. Jeg har gitt veldig mye av meg selv for å klare å bygge dette opp og da er det artig å få en sånn utmerkelse. Jeg har solgt over 40 båter i år og utvalget blir nesten fordoblet neste år. Det skal derfor bli et enda bedre tilbud til kundene i 2019. Jeg kommer kanskje også inn med et nytt båtmerke. Sier den entusiastiske båtselgeren.

Arets nykommer for Honda_Kurt
Kurt Arild Nilsen (t.h.) fikk i dag tildelt pris som årets nykommer fra salgs- og markedssjef Finn Høge i selskapet Kellox for sitt imponerende salg av båter og motorer.

Annonser