Driftige damer i Herøy Røde Kors har gjennom flere år arrangert kafé på Herøy omsorgssenter en gang hver måned. Dette har vært et svært populært innslag for beboerne.

Etter at leder Ellinor Olsen hadde ønsket velkommen til Røde Kors-kafé etter pause på rundt halvannet år var det duket for sang og trekkspillmusikk av Roar Danielsen og Arild Hansen. Disse to stiller trofast opp og er et fast innslag når det arrangeres tilstelninger for de eldre i Storstua på omsorgssenteret. Sang, musikk og allsanger hører med på kafé i regi av Røde Kors.

Denne gangen var Olga på Innerhåjen, alias Viggo Pareli Eriksen, innleid for å få fram latteren, og det hadde «hun» få problemer med. Olga tok salen med storm og latteren stod i taket blant både beboere og ansatte da hun i kjent stil tok for seg ulike tema. For de som ikke kjenner til figuren Olga på Innerhåjen så kan dere klikke dere inn på hennes Facebook-side.

- Planen var at Olga skulle komme til omsorgssenteret allerede 26. mars 2020, men da ble landet stengt ned. Det er derfor artig at vi fikk henne hit når vi gjenåpner igjen, sier Ellinor Olsen.

Kaféen fortsatte med mer sang og musikk, i tillegg kaffe og kaker og loddsalg (årer). Planen er nå at det skal arrangeres slike treff en gang per måned framover.